Yogabank Simhasana

Yogabank Simhasana

Yogabank Simhasana
Meditatie stoel Mandir XL

Meditatie stoel Mandir XL

Yogabank Backbender Viparita Dandasana

Yogabank Backbender Viparita Dandasana

Yogabank Simhasana

Nog 15 beschikbaar
ARTIKELNUMMER
700291
€ 89,95

Simhasana bank, lost stijfheid in de borstkas op en werkt bochelvorming tegen, door het naar binnen duwen van de wervels in de bovenrug. Voor geoefende yogi.

€ 89,95
Besteld voor 17.00 uur? Vandaag verzonden!
Klanten beoordelen ons met een 9.6
Laagste prijs garantie
Duurzame kwaliteit producten

Simhasana bank

Simhasana Bench (Heart Bench) om achterover te liggen, voor herstel van rugklachten of als therapeutische houding van hartpatiënten. Simhasana Bench (Heart Bench) genoemd naar de Leeuwenhouding uit de yoga waarbij de borstkas komt vrij om ruim te ademen en de schouders kunnen los achterover hangen, waardoor er meer ruimte komt voor het hart.

De Heart Bench lost stijfheid in de borstkas op en werkt bochelvorming tegen, door het naar binnen duwen van de wervels in de bovenrug. U kunt achterover leunen met het zitvlak op de vloer, of u kunt omgekeerd gaan liggen. In deze stand, met de schouders op de vloer en het onderlichaam op de bank, gebeurt de sterkste rekking in de borstkas.

Andersom is de sterkste rekking in de buikholte, waardoor de buikorganen worden gestimuleerd. Prettig bij het verlichten van menstruatiekrampen, verstoppingen en spanningen in de buik. De benen kunnen in verschillende posities worden neergelegd. Elke houding beinvloedt weer andere organen, heupbanden en beenspieren.

Aangeraden: consulteer voor het gebruik van dit toestel voor houdingen en oefeningen altijd eerst een medisch deskundige of ervaren docent om er zeker van te zijn dat u op de juiste manier oefent. Wat voor methode u ook toepast, begin langzaam en korstondig, omdat het meestal tijd kost voor rugspieren om voldoende te ontspannen om baat te hebben bij de oefening. Onderzoek ook andere methoden van rugversterking en ontspanning, zoals yoga, zwemmen of wandelen voordat u apparaten aanschaft. 

  • Afmeting: 62 x 32 x 30 cm 
  • Gewicht: 6 kg
  • Materiaal: hout

Share on Facebook
Pin it
Tweet this
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yogabank Simhasana
Uw waardering
Merken