Haarverzorging

Haarverzorging

Ayurveda herkent haar als een van de externe parameters van schoonheid en lang glanzend haar is naar verluidt een output van een regulier haarverzorgingsregime dat reiniging, conditionering en massage combineert. Een aantal kruidenplanten en bloemen worden gebruikt in de Ayurveda om de schoonheid en kracht van de haarlokken te verbeteren. Natuurlijke haarbehandelingen zijn gevonden voor elk haarprobleem, zoals hoofdroos, vroegtijdige vergrijzing en droogheid, met gebruik van wilde kruiden en pure natuurlijke extracten. Het beste deel over Ayurvedische haarverzorging is dat er geen schadelijke chemicaliën zijn. Yogitri neemt deze kennis en dient de goedheid van Ayurveda in natuurlijke haarverzorgingsproducten. Van haarolie tot natuurlijke haarshampoo en neem houten haarkammen, elk product combineert het luxe gevoel van de natuur en de wijsheid van een oude wetenschap.

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Houten Neem Kam

Waarom Plastic kammen gebruiken voor je haar, als je een milieuvriendelijk plus een gezonder alternatief hebt.

Neem staat bekend als de medicinale plant vanwege zijn immense gezondheidsvoordelen. Neem is een erkend antibacterieel en germicide; Geen insecten of bacteriën komen ooit in de buurt van neemproducten. Oude medische teksten zoals de Sushrita Sanhita hebben aangetoond dat Neem op een of andere manier de vermenigvuldiging van virussen remt door te combineren met de huidcellen. Deze blokkering van virusgroei verleent de kiemdodende en anti-allergische eigenschappen aan Neem. Hoofdhuidaandoeningen zoals roos en schimmelinfecties komen zeer vaak voor en wat is er beter om een kam te gebruiken - iets dat we elke dag gebruiken - gemaakt van een geneeskrachtige schors zoals Neem.

De natuurlijke en milieuvriendelijke neemkammen voelen niet alleen heerlijk aan, maar ze dragen ook veel bij aan de gezondheid van jouw hoofdhuid. Regelmatig kammen met deze kammen wordt verondersteld om roos en hoofdhuid infecties te remmen. Voordelen zoals verminderde haaruitval worden ook geclaimd.

Onze neem kammen zijn speciaal ontworpen zodat de punten niet te scherp zijn en je een uitstekend stimulerend effect kunt krijgen als de kamtanden over je hoofdhuid glijden. Druk voorzichtig tegen de hoofdhuid en kam zoals gewoonlijk. Het is een goede gewoonte om vaker te kammen, omdat dit niet alleen de hoofdhuidcellen stimuleert maar het ook gedesinfecteerd houdt.

Ayurveda haarverzorging