Meditatie oogkussen

Meditatie oogkussen

Een meditatie oogkussentje wordt gebruikt bij Yoga Nidra, meditatie, Savasana en ontspanningsoefeningen. Het is een aangename accessoire dat helpt licht te blokkeren waardoor je je ogen en wenkbrauwen ontspant. Het gebruik van een oogkussentje tijdens liggende meditatie zal jouw algehele ontspanning meer verdiepen. Laat het oogkussen licht rusten over je voorhoofd, ogen en bovenwangen. Het lijnzaad in het kussentje vormt zich naar jouw silhouet.

Comfortabele Meditatie Oogkussentjes

In ons assortiment hebben wij voor jouw ontspanningsbehoeften halve maanvormige of rechthoekige meditatie oogkussens, gemaakt van katoen of zijde. De licht geurende meditatie oogkussens hebben het voordeel dat ze verzachting bieden, je zenuwen kalmeren en onrustige gevoelens verminderen. De meditatie oogkussentjes zijn licht verzwaard voor een zachte ontspanning. De hoesjes zijn makkelijk afneembaar en wasbaar. Voor een meer verkoelend effect kun je het oogkussentje voor gebruik even in de koelkast leggen. 

Kies een meditatie oogkussen geheel naar jouw wens! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, geuren en kleuren. Bekijk onze oogkussens gevuld met lijnzaad, een mix van lijnzaad en lavendel, of de speciale kussentjes met een mengsel van aromatische lijnzaad en edelsteentjes.

Yogitri meditatie oogkussens

Onze Yogitri meditatie oogkussentjes Buddhi (halve maan) en Swami (rechthoek) zijn met de hand gemaakt van 100% biologisch katoen en verkrijgbaar in twaalf unieke kleuren. Deze comfortabele kussentjes zijn gevuld met organisch lijnzaad en zacht geurende lavendel.

meditatie-oogkussentje

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
  1. Oogkussen Swami ECO Yogitri
    Vanaf € 9,95
  2. Oogkussen Buddhi ECO Yogitri
    Vanaf € 11,95 Vanaf € 0,00
  3. Oog kussen DeLuxe OM, LOTUS of MANDALA print
    Vanaf € 14,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina