Bodhi Yoga

Bodhi Yoga

Bodhi Yoga

Bodhi Yoga lanceerde in 1999 voor het eerst zijn merk yogamatten, maar het echte begin groeide uit Bodhi yoga producten. Bodhi is een van de grootste yoga producten leveranciers van Europa geworden, die zich helemaal heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van meeste uiteenlopend yogaproducten.

Na een demonstratie van de grote BKS Iyengar, was het probleem met de meeste yogamatten als niet comfortabel werden ervaren en hadden ze geen goede grip. Niet alleen gaf dat hinder bij het beoefenen van yoga, maar het bracht de gebruiker ook risico op letsel. Vasthouden aan de kernwaarden van het bedrijf van het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen toe te passen, ook zo hoog mogelijke kwalitatieve materialen te leveren, begon Bodhi Yoga in 1999 vol passie te werken om alle uitdagingen aan te pakken. Na een aantal eerste testen en bemonstering, zorgde de overweldigende respons die ze kregen ervoor dat Bodhi Yoga op weg was naar succes.


Van hun niet aflatende inspanningen werd de Bodhi collectie geboren; comfortabel, antislip en minder milieu belastend. Dit is de mantra van Bodhi en helpt yogi's om vrede te vinden met hun innerlijke natuur, door de natuur.


Elke jaar grijpt Bodhi Yoga de kans om producten te verzinnen en zichzelf opnieuw uit te vinden. Omdat ze nooit tevreden zijn met wat ze hebben, blijven ze aandringen om grotere en betere dingen te doen.