Yogitri

Wij zijn Yogitri

Yogitri is een bloeiend bedrijf en behoort al geruime tijd tot één van de grootste online Yoga & Meditatie winkels in Nederland en Europa. Het assortiment van Yogitri is zeer divers en bestaat in het bijzonder uit yoga, meditatie en ayurveda producten. De producten die Yogitri aanbiedt worden bewust gekozen, met aandacht voor mens, dier en milieu.

Sinds 2008 is Sander van der Kruk eigenaar en initiatiefnemer van Yogitri. De jaren daarvoor heeft hij als Raja Yoga docent op diverse terreinen een schat aan ervaring opgebouwd. Met zijn lezingen en lessen was hij uiterst gedreven zijn inzichten en kennis te delen. Zijn fascinatie voor de oude yogafilosofie is van kinds af aan een bron van inspiratie voor hem geweest. “Meditatie en yoga geven de mogelijkheid om het ware zelf te ontdekken, te zuiveren en te ontwikkelen, met als doel een grote innerlijke harmonie te bereiken en uiteindelijk het ware zelf te realiseren.”

Vanuit zijn grote passie voor yoga heeft Sander met veel toewijding en liefde Yogitri opgericht. Met het aanbieden van meditatie, yoga en ayurveda producten heeft hij samen met het Yogini team de grote ambitie een bijdrage te leveren aan het zelfzuivingsproces van de mensheid.


Yogitri label

Yogitri verkoopt en ontwikkelt onder het eigen label ‘Yogitri’ diverse yoga, meditatie en ayurveda producten. Dit succesvolle label is inmiddels uitgegroeid tot een populair en geliefd merk. Biologisch, kwaliteit en duurzaamheid is wat je van de producten van Yogitri verwachten mag. De aandacht om producten zo origineel en uniek mogelijk te maken blijft voor Yogitri een leuke uitdaging. Trends, functionaliteit en verbetering zijn steeds terugkerende aspecten bij het creëren van nieuwe Yogitri producten. Ook om producten te ontwikkelen die tevens eens met elkaar te combineren zijn, en waarbij de kleuren toch constant hetzelfde zijn.

Met de ‘Yogitri collectie’ heeft Yogitri wereldwijd het grootste meditatie aanbod. Items zoals meditatiekussens, zabutons, yoga & mediatie dekens, yoga & meditatie kleding. Maar ook yoga handdoeken, yogamatten, oogkussens, yoga bolsters, yogariemen en ayurvedische producten zijn onder het label Yogitri verkrijgbaar.

Het Yogitri label kenmerkt zich door twaalf unieke kleuren, waarbij sommige producten voorzien zijn van spirituele symboliek. De kleuren omschrjven zich als rozenrood, zuiveroranje, zonnegeel, koningsblauw, bosgroen, parelwit, lavendelpaars, purperviolet, notenbruin, nachtzwart, robijnrood en antracietgrijs. De toegepaste symbolen zijn veelal geïnspireerd op de zeven chakra’s, maar ook de Flower of Life en het OM teken zijn terug te vinden op de Yogitri producten. Door de diversiteit aan ontwerpen, kleuren en modellen zijn alle accessoires prima met elkaar te combineren.

Yogitri streeft ernaar om op eerlijke en verantwoordelijk wijze te produceren, met als doel een minimale belasting voor het milieu. De Yogitri producten zijn van natuurlijke, hoogwaardige, en duurzame kwaliteit, en bovendien GOTS gecertificeerd.


Missie Yogitri

Yogitri beoogt anderen te inspireren en een positieve liefdevolle bijdrage te leveren aan de mensheid. Of het nu gaat om het ontwikkelen van mooie efficiënte producten, of het delen en overdragen van de yoga wetenschap. Yogini wenst en staat voor een mooie, zuivere wereld. Een plek waar wij als mens nog vele eeuwen in harmonie en liefde mogen leven.

Product Reviews