Meditatie

Mediteren is een ontmoeting met je ware Zelf. Meditatie is een middel om jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid te transformeren of in balans te houden. Het is aan te bevelen om met regelmaat te mediteren, omdat je daarmee op vele persoonlijke vlakken verbeteringen tot stand kunt laat komen en er daardoor helderheid en harmonie ontstaat. Door meditatie komt je gemoedstoestand in een rustige staat, dit zorgt voor meer balans in je leven. Er zijn vele voordelen aan regelmatig mediteren, dat zich kan uitstrekken tot een verbeterde kwaliteit van leven. Het is ook een uitstekende manier om je gedachten te motiveren om in het huidige moment te blijven, in plaats van te veel in de toekomst of in het verleden te leven.

 

Meditatie Accessoires

Er zijn vele meditatie producten ontwikkeld om ontspannen te kunnen mediteren, denk bijvoorbeeld aan een meditatiekussen, meditatiebankje, oogkussen of een warme deken. In ons assortiment vind je ook meditatie accessoires die bepalend zijn voor sfeer, of die behoren tot bepaalde rituelen of specifieke meditatievormen. Ontdek ons aanbod meditatie sfeerproducten zoals bijvoorbeeld wierook, chakra kaarsen, spirituele beelden of geluidsinstrumenten.


Meditatie Kleding

In ons assortiment meditatiekleding vind je een variatie aan stijlen en ontwerpen. Welke stijl je ook graag draagt, meditatiekleding zal altijd een belangrijk aspect van je meditatie zijn. Het is van belang om zachte, comfortabele kleding te dragen als je mediteert. Dit maakt het gemakkelijker voor je om je te concentreren op je innerlijke zelf.

Over het algemeen dragen de meeste meditatiebeoefenaars witte kleding zoals een wit shirt met lange mouwen, een witte losse top en een witte losse broek. De stoffen zijn over het algemeen gemaakt van natuurlijke zachte materialen en geven je daarmee een zeer ontspannen en comfortabel gevoel tijdens het mediteren.

Ontdek onze collectie meditatiekleding.


Meditatie Kussens

De meeste mensen die mediteren vinden het prettig om een meditatiekussen te gebruiken tijdens meditatie. Een meditatiekussen kan je helpen om je lichaam de juiste houding te laten aannemen en te behouden. Een meditatiekussen biedt je vooral bij langdurig mediteren het comfort dat van belang is bij het beoefenen van meditatie.

Een meditatiekussen is een handig hulpmiddel om je lichaam op een correcte en comfortabele wijze te ondersteunen. Als je lichaam onvoldoende wordt ondersteund, kunnen je benen, wervelkolom, heupen, schouders en hoofd op een verkeerde manier uitgelijnd raken, iets dat voor veel hinder kan zorgen. Een verkeerde meditatie zithouding kan zelfs blijvende blessures veroorzaken als je blijft oefenen zonder de juiste ondersteuning. Dit is een van de voornaamste redenen waarom de meeste mensen een meditatiekussen gebruiken tijdens het mediteren.

Ontdek ons aanbod meditatiekussens.Meditatie producten