Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Betalen met behulp van iDEAL:

Bij Yogitri kunt u eenvoudig en veilig online betalen of kiezen voor vooraf overmaken. Wij bieden hiervoor verschillende betalingsmethoden aan:

Een betaling via iDEAL werkt nagenoeg hetzelfde als internetbankieren via uw vertrouwde bank. U betaalt namelijk in uw eigen betaalomgeving en doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren al gewend bent. Het enige verschil met iDEAL is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaar gemaakt zijn. Dit is de meeste voorkomende betalingsmethode in Nederland. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u veilig en snel kunt afrekenen en betrouwbaar is. Betalen via iDEAL werkt als volgt:

 1. Nadat u heeft aangegeven producten af te willen rekenen, kiest u iDEAL als betaalmethode.
 2. Vervolgens selecteert u hierbij de bank waarbij u online betalingen regelt. 
 3. Vervolgens komt u op een pagina waarop u het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank te zien krijgt. De gegevens van uw bestelling zijn reeds voor u ingevuld. 
 4. Na goedkeuring van de betaling (via de gebruikelijke betalingsmethode van uw bank) ontvangt u een bevestiging van uw eigen bank. 
 5. Nadat de betaling voltooid is keert u terug op de website van Yogitri.nl. Daarna ontvangt u van Yogitri.nl een email met de bevestiging van uw aankoop.

Betalen met behulp van een Creditcard:

Een online betaling met uw creditcard is heel eenvoudig. Het werkt als volgt:

 1. Nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen, kiest u creditcard als betaalmethode. 
 2. Op de betaalpagina kiest u vervolgens het type creditcard waarmee u wilt betalen. 
 3. Vervolgens dient u uw volledige creditcardnummer in te vullen alsmede de vervaldatum en de 3-cijferige veiligheidscode, ook wel CVC code of security code genoemd (dit zijn de laatste 3 cijfers op de achterkant van uw creditcard). 
 4. Nadat de betaling voltooid is keert u terug op de website van Yogitri.nl. Bovendien ontvangt u van Yogitri.nl een email met de bevestiging van uw aankoop.

Betalen met behulp van PayPal:

Met PayPal kunt u online veilig en snel betalingen verrichten met of zonder een PayPal-rekening. De geaccepteerde betaalopties bij PayPal treft u hieronder aan:

 1. Bankoverschrijvingen. 
 2. Creditcards. 
 3. PayPal-rekeninghouders kunnen direct via hun PayPal account een overboeking uitvoeren. 

U doorloopt vier stappen om voor een aankoop te betalen: 

 1. U klikt op de betaalknoppen naast de geselecteerde objecten. 
 2. Als u een PayPal-rekening heeft, logt u in op uw rekening. Als u geen PayPal-rekening heeft voert u de betaalinformatie in op een door PayPal beveiligde webpagina. 
 3. U controleert en voltooid de aankoop op PayPal. 
 4. Hierna keert u terug naar Yogitri.nl.

Betalen via een overschrijving?

Als u een bestelling plaatst bij Yogitri.nl kunt u bij het afrekenen van de bestelling aangeven dat u vooraf per bank/giro wilt betalen. Klik hiervoor op deze  keuze bij betalingsmogelijkheden. U vult uw gegevens in, controleert uw bestelling en wanneer alles klopt verstuurt u de bestelling. U ontvangt vervolgens per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Het factuurbedrag maakt u over binnen 14 dagen op onze bankrekening. Deze gegevens staan vermeld op de orderbevestiging. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij uw bestelling versturen.

BIC/SWIFT code: RABONL2U 
IBAN nr: NL89RABO0167786725
BTW nummer: NL187417878B02

Adresgegevens: 

Yogitri
Weereweg 28a
1732 LL Lutjewinkel
Netherlands