Yoga oogkussen

Yoga oogkussen

Een speciale yoga oogkussen is een fijne accessoire dat je helpt licht te blokkeren en je ogen en wenkbrauwen ontspant tijdens de Savasana aan het einde van een yogales. Oogkussens helpen je ook volledig te ontspannen tijdens mediteren. In ons assortiment vind je rechthoekige of halve maanvormige oogkussens gemaakt van zijde of katoen voor al jouw ontspanningsbehoeften. De aromatische oogkussens hebben behalve een zachte geur ook het voordeel dat ze verzachting bieden, de zenuwen kalmeren, slapeloosheid en onrustige gevoelens verminderen.

 

Comfortabele Yoga Oogkussentjes

Kies een yoga oogkussen geheel naar jouw wens! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en geuren. Ontdek onze oogkussens gevuld met lijnzaad, een mix van lijnzaad en lavendel, of de bijzondere kussentjes met een mengsel van aromatische lijnzaad en edelsteentjes.

Yogitri yoga oogkussens

Onze Yogitri oogkussentjes Buddhi (halve maan) en Swami (rechthoek) zijn met de hand gemaakt van 100% biologisch katoen en leverbaar in twaalf verschillende unieke kleuren. Deze zachte kussentjes zijn gevuld met organisch lijnzaad en heerlijk geurende lavendel.

yoga-oogkussen

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
  1. Oogkussen Swami ECO Yogitri
    Vanaf € 9,95
  2. Oogkussen Buddhi ECO Yogitri
    Vanaf € 11,95 Vanaf € 0,00
  3. Oog kussen DeLuxe OM, LOTUS of MANDALA print
    Vanaf € 14,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina